29.06.2021 г. 60 ГОДИНИ ДГ № 167 "МАЛКИЯТ ПРИНЦ"
     На 29.06.2021 г. с празнична програма бе отбелязан шейсетгодишният юбилей на ДГ № 167 "Малкият принц", като в събитието взеха участие децата от III възрастова група "Палавници" и група "Дъга", IV възрастова група "Пчеличка" и група "Калинка".
      На тържеството бяха поканени и присъстваха гости от Районната администрация, бивши и настоящи колеги, част от които са започнали кариерата си на учители, помощник възпитатели и медицински сестри в ДГ № 167 "Малкият принц".
     Гостите се насладиха на сюжет пресъздаващ откъси от книгата на Антоан дьо Сент Екзюпери "Малкият принц", моменти преразказващи важни филосовски мисли: "Приятелството най-красива тайна", "Истината се вижда само със сърцето", "Всички възрастни хора са били най-напред деца" ...
   ГАЛЕРИЯ
 

      Бъдещите грации от IV възрастова група "Пчеличка" и III възрастова група "Палавници" на ДГ № 167 "Малкият принц" бяха на гости на Златните олимпийски момичета и показаха своя талант, като обраха овациите на треньори и състезатели по художествена гимнастика. Линк към страницата ТУК.
   
      1 юни - Международния ден на детето
        Скъпи деца, с усмивка и удоволствие Ви, поздравявам по повод най-слънчевия ден в годината - Международния ден на детето! Нека невероятните емоции и магията на днешния ден да са винаги с вас!
       Желая Ви, да бъдете здрави, енергични, любопитни и непрестанно да откривате вълшебствата на живота и света около вас! 
      Запазете звънкия си глас и блясък в очите си колкото можете по-дълго, за да продължите да дарявате родителите си с щастие!
      От сърце, Ви желая да изживеете детството си безгрижно с весели игри и добри приятели!
      Бъдете обичани и безкрайно щасливи, защото всеки ден е Ден на детето!
      Честит празник!
      Даниела Кулинска

15 Май - Международен ден на семейството


В този ден не само празнуваме! Нека всеки от нас обърне внимание на семейството си, на своите деца и родители, дори на по-възрастните, които често забравяме! Така семейството ще е щастливо, а ако има повече щастливи семейства, и обществото ни ще е по-добро.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

С пожелания за здраве, благополучие, мир и любов. Нека надеждата живее винаги в нашите сърца! 
Весели Великденски празници!
СЪОБЩЕНИЕ

Заповед за отсъствията на децата, записани в предучилищно образование, в периода от 05.05.2021 г.   до 31.05.2021 г. с целият текст на Заповедта може да се запознаете тук                     

 
13 април 2021
СЪОБЩЕНИЕ
Заповед за отсъствията на децата, записани за задължително предучилищно образование, в периода 12.04.2021г. до 3.04.2021г. С целия текст на Заповедта може да се запознаете ТУК.
31 март 2021
СЪОБЩЕНИЕ
         На Вашето внимание - Заповед на Министъра на здравеопазването от 30.03.2021 г.

 
Възобновява се посещението на децата в детските градини и ясли, считано от 05.04.2021г. /понеделник/

С цялото съдържание на Заповедта може да се запознаете ТУК.

 
25 януари 2021
Да дадем живот на дърво
     Децата от ДГ №167 "Малкият принц" и техните учители изработиха
табла под надслов "Да дадем живот на дърво". Великолепните творения
красят фоайето на детската градина.
      Насладете им се ТУК

 
08 януари 2021
Алманах "Силата на доброто"
     Алманах под надслов "Силата на доброто" е издаден от Столична община, район Триадица. Книгата включва детско творчество на талантливите деца от 167 ДГ "Малкият принц". С цялото издание може да се запознаете ТУК.